Kelkkasafarit

Järjestämme kelkkasafareita aina muutaman tunnin retkistä usean päivän safareihin Enontekiön alueella. Enontekiöltä löytyy runsaasti kelkkailureittejä tunturimaisemissa. Järjestämme kelkkaretkiä myös reittien ulkopuolelle.  

Kelkkasafari Norjan tuntureilla.

Halti on yksi suosituimmista kohteistamme. Haltille voit ajaa kelkkareittiä pitkin omalla kelkalla, mutta tarvitset mukaasi paikallisen oppaan. Kokeneet oppaamme kykenevät liikkumaan huonoissakin olosuhteissa. Käsivarren alueella on mahdollista tehdä myös useamman päivän retkiä päiväretkien sijaan. Majoitus järjestetään yöpymiseen soveltuvissa pilkkiarkeissa. Oppaat huolehtivat ruokahuollosta ja kaikesta matkan turvallisuuteen sekä onnistumiseen vaikuttavista tekijöistä.

Jäämeren rantaan Norjaan on Kilpisjärveltä huikeat moottorikelkkareitistöt. Oppaamme vievät teidät aivan Jäämeren rantaan. Päiväretki Norjaan kestää noin 6 tuntia. Lisäksi teemme kelkkaretkiä Enontekiön Hetasta Pöyrisjärven erämaa-alueelle sekä Hetan lähialueille. Päiväretkien kestot ovat 2-6 tuntia. Retkille voi osallistua omalla kelkalla, rekikuljetuksessa tai vuokraamalla meiltä moottorikelkan. Olemme huomioineet myös liikuntarajoitteiset kaluston suunnittelussa ja pystymme kuljettamaan isompiakin ryhmiä.

Lisätiedot ja tarjoukset helposti.